omdat sneeuw in de winter hoort en zon in de zomer

banner1_nl1

en niet andersom. Omdat een Sahara in Oostende niet geestig is. Omdat oorlog voeren voor olie gewoon belachelijk is. Waarom wil je een ander zijn snoepje als je zelf een hele snoepwinkel hebt, die je alleen nog moet openen? Wij hebben, in these hard times, het afgelopen jaar, veel minder verbruikt dan andere jaren (zo’n 400 euro minder, G+E samen), en hiermee bewijzen we dat het echt wel kan, zelfs met een verwarming die kapot was en bleef stoken. Mag ik vragen dat iedereen even terug de geitenwollensokken aandoet en verantwoordelijheid opneemt?

Omdat we het blijkbaar zelf nog altijd niet door hebben dat dat klimaat meer en meer lijkt op een verwaarloosde palliatieve patiënt, omdat er dan wetten nodig zijn als mensen of bedrijven uit zichzelf niet willen:

Doe d’er iets aan, dedju!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s