viva Lampiris

Op 1 februari zijn wij voor onze aardgas overgeschakeld naar de groene rakkers van Lampiris. Om ons geweten te sussen en om te besparen. Want dat kan dus twee-in-één. Deze maand onze eerste afrekening: 17 euro minder per maand. De moeite waard dus. En over enkele maanden schakelen we over naar Ecopower voor onze elektriciteit.

En nadat deze zomer de voordeur, garagepoort en raamkozijnen in het groen werden geschilderd, denken wij dat wij op dit moment zowat het groenste huis van onze steenweg straat hebben. Nu nog pleegouder worden van een groen marsmannetje en we zijn er.

Advertentie

2 gedachtes over “viva Lampiris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s