de lekkerste vis

Enkele dagen geleden waren wij weer wat lui en in een fastfood-mood. Met twee ‘chinezen’ leidt altijd tot een gigantische overschot zodat we drie dagen later nog rijst aan ’t verorberen zijn en van pitta is biebie niet zo’n fan (niet meer). Blijft over: pizza. Van één of andere exotische Italiaan, liefst met een ronkende naam zoals Pizza Antonio, pizza Napoli, pizzeria Italia, eender wat. Het werd pizza ‘Zwevehem’.
Benne mocht kiezen wat hij op zijn pizza wou. Ziehier de ingrediënten van de enige echte Pizza Benno: “Euhm, worteltjes, … en appels, …. en euhm … peren ook. Oh! En fiss!”
Vis dus, op zijn pizza. Dat klonk nog het meest aannemelijk dus zijn we hier Socratos-gewijs op verder gegaan met de vraag: “En welke vis wil Benne dan op zijn pizza?” En nog voor ik de lijst kon opsommen (scampi, mossel, tonijn, zalm, …) zegt meneer: “Ah pissafiss, hé mama”.
’t Is heerlijk leven in zo’n logische wereld.

Advertentie

3 gedachtes over “de lekkerste vis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s