lopende zaken

– Fries geeft over dat het een lieve lust is. Dit combineert hij zonder problemen met een iets te vlotte doorgang naar zijn pamper, een goede snotproductie uit zijn neus en een stevige hoest op zijn tijd. Volgens de kinderarts is er niets aan de hand. Toch maar even die bloedtesten afwachten.

– Benne heeft een übercool zomervestje. Nog een chopper en het plaatje is compleet. ’t Is een opvoedkundig zwaar onverantwoord vestje. Zonder kap, zodat dat ventje bij de minste regen met een nat hoofd zal rondlopen. Maar het opvoedkundige moest deze keer echt wijken voor het esthetische. Volgend jaar beter.

– Die paashaas, die zou ook speelgoed en zo moeten komen brengen. De paashaas (of klok, zo u wil) doet dat na van Sinterklaas. De paashaas moet dus ook bij ons langskomen. En speelgoed brengen, en nog een glijbaan, en een tuinhuisje, een een zandbak, en … Wij hebben Benne verteld dat die paashaas geen heel leger zwarte pieten tot zijn beschikking heeft, maar eerder een groep kleinere konijntjes en haasjes.  En dat kleine konijntjes geen tuinhuisje kunnen dragen. Kleertjes en boekjes wel. Als ze samenwerken. Benieuwd hoe lang dit verhaaltje zal duren.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s