de nieuwe auto

Omdat we elkaar in onze Ford (en nog iets) niet meer konden horen spreken, zingen, … door het vele gerammel en gekletter, en ook omdat dat ding op vier wielen toch niet meer op de baan zou gemogen hebben, en omdat we wel zin hadden om eens goed gek te doen: ziehier onze nieuwe bolide, de Porsche Panamera. Schoon ding.

porsche_panamera_leaked_shots_main630-1122-636x3601

En voor wie weet dat wij twee gewone werkmenschen zijn: een bolide als die hieronder zal ons vervoermiddel zijn voor de volgende tien jaar, minstens. Als dat ding ooit uit de garage raakt tenminste. peugeotIn the meanwhile, rijden wij zeker zo gesjellig rond met een boenke-boenke kar (model Shark, hopeloos gewoon). U hoort de man des huizes niet klagen.

Advertentie

Een gedachte over “de nieuwe auto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s