Is dat zo normaal, ja?

Miss moet een week naar Brighton (UK) voor een congres. Miss reserveert daarop een hotel dat zeker nog binnen de grenzen van het aanvaardbare valt. Miss krijgt plots bericht dat ze een gratis verblijf in een veel te sjiek hotel heeft toegewezen gekregen wegens jong (ha!) en zo nog een paar dingen. Miss annuleert daarop het eerder gereserveerde hotel en besluit om het er eens goed van te pakken. Miss arriveert gisteren in Brighton (marginalica ten top!), stapt gezwind door naar het hotel, wil inchecken en mag plots de visa-kaart bovenhalen. Voor 140 eurooten per nacht, jawel. Miss begint zowaar een beetje spel te maken waarop de receptionist met een grand air zegt dat de organisatie nog geen geld gegeven heeft en dat we dus voorlopig alles zelf moeten betalen. Oh joy!

En mijn ontbijt deze morgen heeft ook niet gesmaakt. 18 euro voor een croissant en chocoladekoek die ik in mijn navel kan steken en een onnozel pistoleetje. Morgen zit ik daar van zeven uur en eet ik de boel bij elkaar. Na vijf dagen zal ik hier dus voor 90 euro koffiekoeken verorberd hebben… En bonen in tomatensaus, en vettige worstjes, jummie!

Het blijft een moeilijke relatie, tussen dat Engeland en mij. A pig with lipstick stays a pig.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s