James! De Dyson please!

dyson-DC23-AnimalproDat wij dus ongegeneerd commercieel geworden zijn, en dat dat uiteindelijk wel goed blijkt te zijn. Want zo’n allernieuwste Dyson-machine mogen testen, da’s geestig. Zeker als het nog goed blijkt te werken ook.

Een paar weken geleden mochten wij, met nog enkele andere blogmoeders of blogvrouwen ons in Antwerpen gaan verdiepen in de Dysonologie. Dyson is de naam van ene James, een vent die het wel goed voorheeft met de stofzuigende medemens onder ons. Hij vindt dat stofzuigers moeten werken (wie niet?), dat ze moeten doen wat ze zeggen te doen (stofzuigen tiens), en dat ze getrek, geschop, gesnok en geduw moeten aankunnen. Twee dames, duidelijke fans van James Dyson, deden de hele uitleg terwijl wij intussen aten, dronken, braaf luisterden en intussen onze ogen uitkeken naar een prachtig staaltje van uitgekiende bedrijfsmarketing. Er zit wel degelijk een filosofie, een idee achter die hele stofzuiger. En dat was betrekkelijk nieuw voor mij. Dat honderden mensen zich hebben verdiept in de gebruiksvriendelijkheid van een toestel dat ik het liefst zo weinig mogelijk uithaal.

Niet meer. Ik vind het leutig om met die Dyson te stofzuigen, temeer omdat je weet dat je je vloer aan het strelen bent met het allernieuwste, meest complete model in hun gamma. Omdat ik minder moet trekken en duwen, precies, omdat die steel precies op mijn maat lijkt te zijn (grotere mensen in dit huis zijn het daar minder mee eens) en omdat dat spel echt wel werkt. Getest op: stukjes ei, erwtjes, boterhammen, stukjes tomaat, pasta, … (een mens wil niet weten wat Fries allemaal naar beneden laat vallen als hij eet) en goedgekeurd door echtgenoot, mezelve en twee zonen. Die twee zonen hangen trouwens heel graag rond die stofzuiger ofte haardroger.

Dus, James, ik had nooit een Dyson van u gekocht, wegens een beetje te duur en niet geloven in hypes en zo. Dank om me er eentje te geven zodat ik tenminste dat vooroordeel alweder aan de kant kan schuiven. Dat toestel werkt verdomd goed, en mijn vloer voelt echt proper aan als ik er met mijn blote voetsens op loop.

Volgende op de wish list: dit hier. Azo een geestige dingen zeg!

En u, beste lezer, niet weglopen nu ik mijn ziel heb verkocht aan de commercie, of ik zuig u terug. Nah.

Advertentie

4 gedachtes over “James! De Dyson please!

    • Misschien zijn ze er gewoon van overtuigd dat vrouwen liever tetteren over stofzuigers dan mannen? Ik zie de mijne er alvast niet te vlug voor uitkomen dat hij graag stofzuigt 🙂
      De volgende keer mag je mee!

  1. Pingback: Een gratis Dyson! Voor mij! | jnloco.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s