tien en weer alleen

Tien jaar geleden was het ook van dat. Verklaarde hij mij eindelijk de liefde na anderhalf jaar wachten, werd MiekenStiev een feit waar terdege rekening mee moest gehouden worden, had ik eindelijk mijn gedacht en gelijk gehaald. Na één of twee dagen vertrok meneer richting Griekenland. “Excursie voor studenten ten behoeve van hun opleiding”, zoals ze een onvervalste drinkpartij op verplaatsing weleens durven te noemen.  En ik heb gewacht, ervan overtuigd dat hij zou terugkomen met een Griekse schone waar ik in de verste verte niet zou aan kunnen tippen. Maar kijk: hij kwam terug en ’t was nog altijd ‘aan’. Halleluja en tralala en nog van die dingen.

Tien jaar later is hij weer weg. Naar Londen deze keer, met een bende 16-jarige gibberende pubers en een stuk of wat collega’s. “Studiereis voor leerlingen ten behoeve van hun algemene ontwikkeling”, maar eigenlijk gewoon een excuus om eens zwaar te gaan shoppen, om weg te zijn, om ze allemaal nog wat beter te leren kennen. En hij heeft mijn volledige zegen, want ik weet dat hij nu ook weer zal terugkomen.

Tien jaar zeg, nooit gedacht dat iemand het zo lang met mij zou kunnen uithouden, hij moet er echt wel goed voor betaald worden 🙂

Advertentie

3 gedachtes over “tien en weer alleen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s