Feeds? Pfiewt…

Iemand een goeie feedreader? Die van Google vind ik persoonlijk ‘vreemd’. Die van bloglines is ook niet altijd de makkelijkste. Maar dat ben ik zelf ook niet, dus in die zin zijn wij wel een match. Ik en die 1079 nog te lezen posts. Excuses voor de virtuele afwezigheid, er waren dringender zaken in real life deze keer 🙂

Advertentie

4 gedachtes over “Feeds? Pfiewt…

  1. Ik was een happy gebruiker van Bloglines, maar toen ze dreigden te sluiten, ben ik overgestapt naar google reader. In het begin was ik er niet helemaal gelukkig mee, met de overstap. Maar nu vind ik google reader een pak makkelijker in gebruik.
    En in google reader heb je ook zo’n knopje ‘Alles markeren als gelezen’. Wreed makkelijk als je geen zin hebt om alle 1079 feeds te lezen.

  2. Misschien moet ik dan toch eens moeite doen voor Google Reader 🙂
    En die feeds niet lezen? Geen denken aan, jullie zijn allemaal veel te leuk om te lezen 🙂
    Nog een stuk of 400 te gaan vanavond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s