hiep hoi

Zeer veel geproficiateerde gelukwensen aan het koppel A. en P. met hun verloving. Hoe cliché ook, maar een vrouw die trots haar verlovingsring toont heeft toch iets geestigs. Nog meer als daar een groep kirrende vrouwen rond staat/zit en al hun oohs en aahs de vrije gang laat gaan.

Een stapje verder zitten Tom en Emilie, die dit weekend onder een stralende zon getrouwd zijn. Dat dat een voorbode mag zijn voor een stralend gezond huwelijk. En beste jonggehuwden: het was een prachtig feest, zo mogen er dan nog komen, maar dan liefst niet meer van jullie.

En nog een beetje verder zitten M. en S. die de eerste spruit verwachten. In april 2009. Een topmaand zowaar. En dus ook hier is een zeer grote ‘hiep hiep hoera’ op zijn plaats.

Benne kan je op dit ogenblik gewoon alles laten doen. Een spookachtige ‘moehahahaaa’ krijgt hij eruit zonder moeite, met de handen in de zij staan shaken: geen probleem. Alles wat de grote mensen doen wil hij ook doen, maar dan veel geestiger. Nog vier maanden voor de school start, en dan hopen we maar dat hij niets van zijn spontaniteit zal verliezen. En nee, we zijn nog niet ingeschreven in de ouderraad, maar dat komt nog wel 🙂

Fries wil kruipen, kan bijna kruipen, heeft soms veel zin om te kruipen, is dan een beetje boos omdat hij dat nog niet helemaal kan, blijft dan maar zitten, laat zich omvallen, begint te roepen opdat één van de grote mensen zou komen, gaat de lucht in en lacht dan zijn twee al goed zichtbare tanden bloot. Met de nodige zever, jawel. Het aantal pullekes, shirtjes, … per dag ligt gemiddeld op 2, met record: 4 op een dag. Zo vlug kan een mens niet wassen en strijken, maar daar trekt deze zeveraar zich niets van aan. Hoeveel baby’s hebben hun borstkas frequent moeten laten ‘inpoederen’ ter preventie van ‘zeveruitslag’?

En tot slot kijken wij weeral uit naar volgend weekend alwaar op het programma staat: een trouw, een babyborrel, een verjaardagsfeest van een omaatje dat 89 is maar nog hele dagen de hort op gaat zodat we ze nooit thuis vinden als we op bezoek gaan (en dan achteraf de commentaar krijgen dat ze ons nooit ziet, ha!).

’t Gaat momenteel goed met ons, mocht u het zich afvragen…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s